MEZŐGÉP GALÉRIA
Üdvözöllek / Welcome

A Mezőgép Galéria 2008-ban kezdte meg működését, ez idág több, mint 300 videó és több ezer kép vált láthatóvá az évek során. A honlap a magam részéről hobbi elfoglaltságként indult, de ma már talán életforma lett belőle. Már a kezdetek óta inkább a videóknek jutott nagyobb szerep, próbálok minden szezonra fejleszteni valamit, lépni egyet előre. Az idők során nagyon sok remek embert ismerhettem meg, igazán jó csapatokat, cégeket, amiért mindenkinek hálás vagyok! Ez nem egy holnlap, ahol fényképek és videók vannak, ez az Én életem, az én élményeim, nem egy akarok lenni a sok közül. Nem azért csinálom mert híres szeretnék lenni vagy gazdag, hanem mert szeretem csináni! Igyekszem egyre több időt szánni ilyen célokra, ahogy a honlapra és a videókra is, remélem mindenkinek lesz olyan amit kedvel és jó szívvel nézi!

                    Jó nézelődést kívánok!                                          

 
Ajánló

Őszi szántás - John Deere 8330 & IH Magnum 340

 

                                                                                    
 

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek / News

Őszi szántás

Új képek!
 
Úgy fest, kicsi a világ, egy volt osztálytársammal újra összehozott az élet egy filmezés erejéig. A gazdaság kicsit megcsúszva még téli ünnepek közt is falta a hektárokat,  a fagyos és sáros őszi idők sajnos csúsztatták a munkák befejezését. Természetesen ennek én inkább örültem mint szomorkodtam, hiszen volt idő újra kimenni, az időjárás ismét nem volt velünk, akadt szél és hideg is rendesen, de megérte az áldozatot, remek nap volt!
 
John Deere 8420 & Agrolux HRS (5)
Case IH Puma 195 & Kühne (5)
 
Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget az új helyszínen és a készséges segítő munkát!
 
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.